پودر ژله موز شیبابا مقدار 100 گرم 

قیمت محصول : 5400 تومان

برند : Shibaba

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.


پودر ژله موز شیبابا مقدار 100 گرم
 

 

نقد و بررسی تخصصی

شرکت شیوا از سال 1372 با تولید انواع پاستیل، آب نبات و بستنی زمستانی به صنایع غذایی پا گذاشت. اکنون شیوا محصولات خود را با دو برند شیبا و شیبابا تولید و عرضه می‌کند. محصولاتی با برند شیبابا در سال 1378 با هدف جاداشتن در سبد خانواده و آشپزخانه تولید شدند. اولین محصول این برند شیرین پفی بود و در سال 1383 پودر ژله و پودر نوشیدنی هم به آن اضافه شد و به تازگی پود دسرهای فوری و پودر پودینگ هم به محصولات شیبابا راه یافته است. کلوپ شیبا هم در سال 1383 با شش هزار عضور آغاز به‌کار کرد. معمولا محصولاتی که بچه‌ها آن را دوست داشته باشند با برند شیبا عرضه می‌شود، انواع بستنی زمستانی، مارشملو، پف پفی و تصویر و نشان شیبا را روی بسته‌بندی خود دارند.

دسرهای رنگارنگ

دسری ساده و اشتهابرانگیز می‌تواند حسن ختامی برای شام یا ناهاری باشد که میهمانانتان میل کرده‌اند؛ اما دسر فقط مخصوص ضیافت‌ها نیست. شما می‌توانید با درست‌کردن دسر یک عصر دل‌انگیز و شیرین برای خود بسازید یا بچه‌های خانه را با آن خوشحال کنید. ژله» یکی از آسان‌ترین و درعین‌حال متنوع‌ترین دسرهاست که دیگر برای درست‌کردن آن به رفتن به مغازه‌ی لوازم قنادی نیازی نخواهید داشت؛ پودر ژله درست‌کردن این دسر را بسیار آسان کرده است و از تنوع بسیار طعم و رنگ آن خسته نمی‌شوید.

ژله چیزی نیست جز ترکیب ژلاتین با آب و مواد طعم‌دهنده و شکر که بخش مهمی از دسرهای جشن‌ها و میهمانی‌ها را تشکیل می‌دهد. ژلاتین نوعی ماده جامد و فرآورده‌ای است که از بدن حیوانات استخراج می‌شود. ژله علاوه‌بر اینکه خوش‌مزه و همه‌پسند است، قیمت مناسب و به‌صرفه‌ای دارد و درست‌کردن آن بسیار آسان است. با ترکیب کردن رنگ‌ها و اضافله کردن بستنی و شیر به ژله می‌توانید ده‌ها شکل و طرح از ژله درست کنید و همه را غافلگیر کنید.

ژلاتین به‌تنهایی هیچ مزه‌ای ندارد و با اضافه‌کردن پوره، آب میوه یا اسانس میوه می‌توانید انواع طعم‌ها را به آن بدهید. اما شیبابا کار شما را با پودرهای ژله طعم‌دارش راحت کرده است. با پودر ژله شیبابا ده‌ها نوع ژله می‌توانید درست کنید و میزی رنگین و جذاب بسازید.

 

پودر ژله شیبابا

    برای درست کردن ژله‌ای خوب و منسجم با پودر ژله، ابتدا باید کف قالب یا ظرف را کمی خیس کنید و در فریزر قرار دهید تا سرد شود. پودر ژله را در یک لیوان آب جوش ریزید و به‌خوبی هم بزنید تا کاملا زلال و شفاف شود، وقت این است که نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و حدود 4 ساعت در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد.

تابستان باشد یا زمستان فرقی نمی‌کند، در هرحال طعم موز خوب و دلپذیر است و شیرینی و بوی آن در دهان به خوبی می‌پیچد. میزی که یک ژله موز با رنگ زرد و اشتهابرانگیز خودنمایی کند، با همه میزها فرق دارد. شیبابا یک پیشنهاد هیجان انگیز هم برای این ژله موزی خود دارد، اینکه ژله موزی شیبابا را کمی غلیظ درست کنید و توی موزهایتان را خالی کنید آن را با ژله موزی شیبابا پر کنید.

 

برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.


تصاویر بیشتر
پودر ژله موز شیبابا مقدار 100 گرم
پودر ژله موز شیبابا مقدار 100 گرم

 

 



 

[google]

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها